Profesor în Online EXPRES cu Armina Sîrbu

Învață Compentețe Digitale de predare online

Armina Sîrbu

Arhitect de Formare Digitală

Profesor în Online - EXPRES

20% Teorie. 80% Practică. 100% Online alături de tine.

 

Profesor în Online – EXPRES
îți oferă “cutia de unelte digitale” pentru predarea online și cadrul practic unde vei deprinde rapid dexteritate tehnică, elemente de pedagogie online și resurse pentru a crește interactivitatea la clasă, dincolo de ecrane.

*Curs recunoscut pe plan național,
fără credite profesionale transferabile

SPECIALIZEAZĂ-TE ÎN PREDAREA ONLINE și
ȚINE PASUL CU ELEVII TĂI

Devino Profesor în Online. EXPRES

100% FLEXIBIL

Sincron sau asincron, LIVE sau înregistrat, te specializezi din mers, în ritmul tău

ÎNVEȚI APLICAT

Instrumentele digitale esențiale pentru predarea online și hibridă

Rapid.

Doar două săptămâni ca să te specializezi și să exersezi predarea online interactivă

Profesor în Online - Ediția EXPRES

Cursul are 6 lecții + 2 BONUS.  
Fiecare lecție abordează un subiect diferit și conține:

 • Un webinar live cu un trainer ce prezintă teoria lecției și face demonstrații practice
 • Exerciții de explorare în care vei testa în propriul ritm instrumentele propuse în webinar
 • Exerciții de experimentare in echipe, fără ghid, în care inveti impreuna cu colegii, testand impreuna functionalitati, metode, instrumente etc.

ASISTENȚĂ
In caz ca te impotmolesti, poti cere ajutorul echipei de suport, pe platforma de asistență Profesor În Online.

PROGRAM FLEXIBIL 
Daca nu reusesti sa fii prezent la webinarul live, poti urmari inregistrarea oricand.

EXERCIȚII OPTIONALE
Separat am creat o sectiune de quiz-uri si studii de caz pe care le poti face oricand, pana la finalul programului, pentru a te antrena pentru testul final in urma caruia vei obtine diploma.

Parcurgeți minim 50% din conținutul video (webinar sau înregistrare și tutoriale video) și finalizați cu succes minim 50% din activitățile practice dacă doriți sa aveți o sansa reala sa finalizati cu succes testul final.

Pentru a obține diploma este suficient sa treceți testul final cu nota 5. Veți avea la dispoziție 3 zile pentru a-l finaliza și trimite.

 • Rezervă-ți în medie 10h/săptămână pentru acest curs, în segmente de timp zilnice dedicate, pentru beneficii maxime.
 • Rezultatele tale depind de investiția ta de timp și mai ales de starea pe care o ai atunci când deschizi cursul. Nu ai de ce să fii stresat dacă ești începător și nici dacă ești avansat – conținutul și experiența de învățare au fost gândite adecvat pentru orice nivel de abilități și cunoștințe.
 • Pe măsură ce vom avansa prin materiale, vei ajunge să construiești propriul curs în Classroom, creând o lecție de probă cu feedback de la colegi. O experiență cap-coadă în digitalizarea învățării. 

Noi ne dorim să termini acest curs ca absolvent, să îți fie util ce ai învățat și să folosești cu plăcere resursele puse la dispoziția ta. Suntem optimiști și considerăm că poți deveni un ”Profesor în Online” foarte bun! Sperăm că și tu ai încredere în forțele tale 🙂

SERIA URMĂTOARE

În curând
LEI250
199 LEI TVA inclus
 • 2 săptămâni - 20 ore
 • 6 lecții + 2 lecții BONUS
 • Acces la Google Suite for Education pe termen nedeterminat
Va urma

Ce e nou în Profesor în Online – Ediția EXPRES

Profesor în Online în doar
14 zile!

Model de clasă virtuală

La final de curs vei avea un model de clasă virtuală, cu prezentări, teme, exerciții, evaluări și material interactiv.

Pe specializare și pe nivel de dificultate

Grupe de lucru cu aceeași specializare ca tine. Exerciții practice pe nivel de dificultate - incepatori și avansati

Acces pe termen nedelimitat la G Suite for Education

Acces la inregistrari webinarii, tutoriale, suport de curs, exerciții, comunitate si la contul personal de Google Education: nedeterminat

Care este experiența de Profesor în Online

4.5/5

CURRICULA

Lecția 1

Lecții VIDEO INTERACTIVE

 • Google Meet de la A la Z: pentru dexteritate in sustinerea lectiilor video
 • Extensii Google Meet pentru Prezenta, Lucru in echipe mici (Breakoutrooms) si Interactivitate cu elevii

Lecția 2

CLASSROOM – ELEV SI PROFESOR

 • Cum foloseste elevul Google Classroom?
  Functionalitati de baza pentru profesori

Lecția 3

CLASA INVERSATA – CUM MUT O LECTIE OFFLINE IN ONLINE?

 • Clasa Inversata– Captarea atentiei si cresterea interactivitatii
 • Learning Designer – Modelul University College London
 • Exemple de Clase Digitale

LecȚIA 4

CREAREA SI ORGANIZAREA MATERIALULUI DIDACTIC

 • Google Drive pentru organizarea rapida a materialelor
 • Google Docs pentru proiecte si scriere colaborativa in timpul orelor
 • Google Slides pentru creare de prezentari

Lecția 5

INSTRUMENTE GRAFICE – Jamboard si WebPaint

 • Google Classroom: teme, note, evaluari, catalog
 • Integrarea elementelor in Classroom

Lecția 6

CLASSROOM – NOTIUNI AVANSATE

 • BONUS: Google Search – Tehnici de cautare rapida a informatiilor

BONUS 1

METODE

 • Microlearning si Tipuri de invatare online
 • HyFlex – Beneficiile si limitarile modelului hibrid

BONUS 2

UNELTE 

 • Zoom, Kahoot si Mentimeter

Întrebări Frecvente

Despre program

Programul Profesor în Online Expres se adresează atât cadrelor didactice, cât și oricărei persoane ce  dorește să învețe instrumente și tehnici de predare în mediul online. Program este construit gradual și include exerciții pe diferite niveluri de dificultate, astfel încât este potrivit atât pentru începători, cât și pentru avansați.

Primele două serii ale Profesor în Online EXPRES încep după cum urmează: Seria 27 noiembrie – 16 decembrie 2020, respectiv  Seria 4 – 23 ianuarie 2021. 

Programul este organizat de către Asociația Digital Nation.

Durata programului este de 2 săptămâni. Intregul continut este de 64 de ore, însă investiția de timp minima este mult mai mica.

Pentru un cursant  începător, o investiție de timp de 2 ore/zi este suficientă, iar un participant mai expus la utilizarea mediului digital, ar trebui să aloce 1,5 ore/zi, pentru a finaliza cu brio programul.  În cazul în care timpul nu vă permite să fiți prezenți în fiecare zi de curs (live), toată activitatea se poate recupera la o altă oră. În acest interval de timp se vor desfășura următoarele activități: webinarii live (la începutul fiecărui capitol), exerciții practice și teste de antrenament. Durata unui webinar este de 1 oră. Activitatea de învățare se va desfășura în fiecare zi, cu excepția zilelor de duminică.

În urma cursului primești diploma de Profesor in Online, oferită de Digital Nation.

Programul se desfășoară sincron sau asincron, la alegerea cursantului. Fiecare cursant poate finaliza programul în ritm propriu, pe parcursul celor 14 zile de curs.

Materiale suplimentare teoretice (PPT, PDF, tutoriale, bibliotecă de materiale ajutătoare) vor fi puse la dispoziția cursantului în format digital, pentru realizarea tuturor activităților practice. Webinariile live cu formatorul vor fi înregistrate, iar înregistrările vor fi disponibile spre vizionare ulterior, pe platforma programului de formare. 

Ediția Profesor în Online EXPRES este mult mai flexibilă, învățarea se face în ritm propriu, programa este mai lejeră, structurată complet diferit, pe niveluri de dificultate – exercițiile și aplicațiile fiind atât pentru începători cât și pentru avansați.  Cursul este gândit astfel încât, la final, să ai un model de clasă virtuală, populată cu elemente diverse, de la prezentări, teme, exerciții, evaluări și material interactiv.

De pe telefon vei putea accesa întregul curs, participa la webinarii și la sesiunile de lucru însă, pentru unele exerciții, este nevoie de laptop/tabletă/calculator.

Fiecare Capitol va fi însoțit de un test de antrenament, sub forma unor teste grilă, la care veți primi punctajul și răspunsurile corecte în mod automat, la trimiterea testului. Puteți da aceste teste oricând doriți. Aceste teste nu sunt eliminatorii, sunt doar de autoevaluare. La finalul cursului va exista un Test de Evaluare finală.

Toți participanții vor primi o Diplomă de Participare iar cei care vor trece cu minim 50 de puncte Testul de Evaluare finală vor primi Diplomă de Profesor în Online.

Diploma o vei primi pe email-ul  tău din program, în maxim 2 săptămâni după promovarea Testului de Evaluare Finală.

Ediția Profesor în Online Expres este mult mai flexibilă, învățarea se face în ritm propriu, programul este mai lejer, structurat diferit, pe niveluri de dificultate,  exercițiile practice fiind atât pentru începători cât și pentru avansați.  Cursul este gândit astfel încât, la final, să ai un model de clasă virtuală, populată cu elemente diverse, de la prezentări, teme, exerciții, evaluări și material interactiv. 

Această ediție NU este acreditată de către Ministerul Educației și Cercetării. La final, cursanții vor primi diploma Profesor în Online, emisă de Asociația Digital Nation.

Acest curs NU va fi acreditat cu Credite Profesionale Transferabile.

Ne dorim sa mai putem oferi încă o noua editie acreditata, însă momentan nu avem informatii cu privire la acest lucru. Abonati-va la siteul nostru și vă vom anunța noi (nu trimitem emailuri decat atunci când lansăm cursuri noi, nu vom face spam)

Îți recomandăm să citești cu foarte mare atenție toate informațiile legate de serii, pentru a te asigura că o alegi pe cea mai potrivită. Dacă te-ai înscris la Profesor în Online Expres Seria I și din diverse motive nu mai poți participa, poți fi transferat în seria II, doar  dacă anunți în primele 3 zile de program. Dacă te-ai înscris la Seria II și nu mai poți participa și ne anunți în primele 3 zile, poți fi transferat pe o lista de așteptare pentru o nouă ediție.

Despre înscrieri

Da. La acest curs poate participa oricine este interesat de metode de predare online

 1. Achizitionează cursul pe website-ul nostru. După finalizarea plății, veți primi pe e-mail factura și codul unic de acces.
 2. Completează formularul de înregistrare aplicând codul de acces.
 3. Accesează cursul -> pe e-mailul personal vei primi datele de autentificare la curs. Doar adresa de email din partea organizatorilor îți va permite accesul în platforma de învățare. 
 4. Vei putea folosi noua adresa de email imediat ce o activezi, urmând ca pe parcursul programului să primești comunicări din partea organizatorilor, exclusiv pe e-mailul nou activat.
 5. Suportul de curs, tutorialele, exercițiile și evaluările le veți primi în platforma Classroom.

Îți recomandăm să citești cu foarte mare atenție toate informațiile legate de serii, pentru a te asigura că o alegi pe cea mai potrivită. Dacă te-ai înscris la Profesor în Online EXPRES  Seria 1 și din diverse motive nu mai poți participa, te putem muta în seria 2, doar dacă anunți în primele 3 zile de program. Dacă te-ai înscris la Seria 2, realizezi că nu mai poți participa și ne anunți în primele 3 zile – tot ce putem face pentru tine este să te trecem pe o lista de așteptare pentru o nouă ediție. În cazul în care constați că acest curs nu este pentru tine, poți opta pentru rambursare în primele 3 zile ale programului. Aici găsești mai multe detalii despre Dreptul de a te retrage. 

 În formularul de înregistrare vei completa materia predata. Pe baza acestuia, vei fi repartizat într-o grupă de lucru alături de colegii cu aceeași specializare sau specializari apropiate.

 Vei primi pe email un link către  formularul de înregistrare. 

Este codul primit ca urmare a achiziției. Codul unic sau codurile unice de acces sunt egale cu numărul de produse cumparate, respectiv numărul de persoane participante la curs. 

Codul de acces este se folosește și introduce la de completarea formularului de înregistrare.

Despre plată

Da, dacă dorești să cumperi pentru mai multe persoane, poți achiziționa mai multe coduri unice de acces. Acestea o data împărțite, fac posibilă înscrierea individual în Formularul de Înregistrare primit, cu codul primit.

Conform Termenelor si Conditiilor puteți cere restituirea sumei achitate pentru curs doar până în primele 3 zile de la începerea perioadei de formare (pentru Seria 1, data limită este de 30 noiembrie)

Unica modalitate de plată acceptată este cu cardul, pe site-ul nostru, însă plătitorul nu este nevoie sa fie neapărat cursantul. O persoană poate achiziționa mai multe coduri unice de acces în program. Plata prin transfer bancar, cash, ordin de plata sau prin alte metode, nu este acceptata.

Nu este acceptata plata cash. 

Da. Instituția din care faci parte poate achiziționa pentru tine cursul, folosind platforma SEAP. Mai multe detalii, AICI – dă mai departe aceasta informație directorului tău de școală. 

Înscrie-te astăzi și ușurează predarea online.

97% din absolvenții profesor în online folosesc deja noile competențe la clasă.

Serviciile și produsele digitale, după furnizarea acestora, sunt exceptate de la dreptul de retragere și nu pot fi returnate, conform Termeni și Condiții.